2008. augusztus 11., hétfő

Ki állítja meg a fajgyűlölő vona gábort?


A pszichopata, cigánygyűlölő, fasiszta seggdugasz vona gábor vajon nem fél még hazamenni, azok után, hogy tudatosan és rosszindulatúan fajgyűlöletet gerjesztett Magyarországon?

Ki állítja meg a fajgyűlölő vona gábort?

58 megjegyzés:

Névtelen írta...

Takarodj Izraelbe, te mocskoszsidó, gyűlölködő, gázkamratöltelék, mielőtt a pofádba lép valaki. Te hitvány utolsó aljas tetves gazember.

Névtelen írta...

Neked még a pofád is egy buzi cigányzsidóra emlékeztet.
Mert az vagy, te anyabaszó köcsög.

Névtelen írta...

Te idióta gyökér, mi ez a szar amit összehoztál? Áss egy gödröt feküdj bele, és húzd magadra a földet! Annak legalább lenne értelme!

Róth Á. írta...

Idióta :D A videót szépen összevágtad :D De vajon miért? Ha végigmenne, kiderülne, hogy igaza van, és hogy arról beszél, hogy kéne megoldani a romák felzárkóztatását, hogy visszaszoruljon a sajnos tényleg létező cigánybűnözés?

Nem, mert ti ilyen primitív állatok vagytok, hogy egy szót meglovagoltok, és hazudtok gátlástalanul, csúsztattok, ferdítetek, és fasizmusról, meg fajüldözésről károgtok, ha valaki jót akar tenni, és segíteni többek közt a romákon. És mért? Mert ez könnyebb, és mert az idióták elhiszik mindkét oldalon... Sajnos belőlük van több, ezért vannak még ilyen hazug férgek a parlamentben.

Ott van pl Gyurcsány... cége az olajmaffia ügyeibe keveredett.
Ott van Horn Gyula... büszke rá, hogy gyilkos.

Névtelen írta...

te szerencsétlen barom, dögölj meg, te mocskos zsidó el lehet húzni innen

Névtelen írta...

hogy folytál volna le apád lábán amikor még folyékony voltál......

Névtelen írta...

Vona meglincselt valakit? Netán kivájta egy vén cigányasszony szemét, mielőtt megerőszakolta volna és levágta volna baltával a lábait? A gárdisták netán meglincselték Horváth Aladárt? Azon a szar propaganda filmen meg amit aus-viccről feltettél, az amerikaiak dózerolják a komcsik áldozatait a gödörbe.
Állj a tükör elé és köpj egy nagyot.

Névtelen írta...

Hogy a Vona kit vert meg, nem tudom, de a Horváth Aladár is maximum korrupciós ügybe keveredhetett. Ellenben Für Lajos első sorból adta el az országot Lakiteleken, az eladott rendszerváltásnál, az MDF-ben miniszterként szolgálta ki a conistákat és a kommunistákat, eladósítva Magyarországot, ráadásul amikor honvédelmi miniszter volt, jó, hogy akik nem fúltak bele az olajszőkítésbe, azok megúszták az általa öngyilkossággá hamisított állampolitikai gyilkosságokat, amiket katonatisztek ellen követtek el. Ezek után a Jobbik beszél az ügynökök ellen, mikor Vona Gábor barátja, Für Lajos Lakitelektől a HM miniszteri posztjáig, a mai napig a mindenkori rendszer ügynöke volt.

Lassan szembe kellene nézni a tényekkel, hogy megint felültettek titeket. De aki tud egy pártot a történelemből, amelyik nem lecsúszottként végezte, az szóljon.

A vágyálmok nem követik a valóságot.

A halott magyar családok hozzátartozóit senki nem kártéríti, és most is éppúgy félnek, látva Für Lajost, apjuk és férjük gyilkosát, az oldalán Vona Gáborral, ahogyan a pártos sötétség mennybe viszi őket.

Megint mindőnk vesztére.

Névtelen írta...

Milyen cigánybűnözés? Az bűnözés. Nem a színét, hanem az ember tetteit legyen szíves nézegetni, és a szerint mérlegelni. Az embert nem a bőrszíne, hanem a cselekedetei minősítik.

Névtelen írta...

Tegyük fel, hogy az egész országban mindenki hord sapkát. Pirosat és kéket. Valamint tegyük fel, hogy te piros sapkát hordasz, mint a legtöbb ember. Sétálsz a megálló felé, az aluljáróban megtámadnak. Mindegyiken kék sapka van...szerencsére volt egy őr az aluljáróban, aki megfékezte őket...az eset után kullogsz tovább a megállóba (még hallod a kiabálásokat a kéksapkásoktól: "kurva anyád dögölj meg te fasszopó!!"
Érdekes módon aki kék sapkát visel, az szinte kivétel nélkűl kulturálatlanul viselkedik, köpköd, kiabál és trágár szavakat használ. Már egész fiatal kéksapkásokat láthatsz, akik az utcán ordítják! (gyertek felpakollak titeket ti geciiiik)
Vagy épp felszállsz a villamosra és megtámad néhány kéksapkás azért, mert....hm...miért is? ok nélkül....
Utálni fogod a kéksapkásokat vagy inkább védelmezed őket?

Névtelen írta...

Hmm, ez most mire jóó???
Népszerűsíted magad egy olyan minta alapján amit más talált ki, annyi különbséggel, hogy Ő tényleg hibákra és túlkapásokra mutat rá. Ilyeneket olvasva szégyellem magam miattad, hogy ezt a gyönyörű nyelvet sikerült elsajátítanod. Csak így tovább!! További jó munkát!

Névtelen írta...

Figyelj csak ide te gyűlölet keltő,idióta barom állat, takarodj de kurva gyorsan ebből az országból...Bazdmeg nemlátod hogy ti keltitek a feszültséget,és uszítjátok pénzért segélyért száraztésztáért a gettós cigányokat a dolgozó magyarokra ?TEFASZ!A kommunisták is elvitték a szar cigányt a Kádár rendszerbe KMK-ért ha verte a faszát egész nap akkor őkis rasszisták?A TEtves genyó cigányt bebaszták a Népköztársaságban a gyogyóba nem engedték a magyar közé az iskolába, akkor Kádár Náci volt, hülye zsidó?Most a tanár meg rasszista ,mert hagyja hogy megölesse magát a szemét cigánnyal? Nem szégyelled magad hogy törvénybe ütközik ez a kalap szar amit a blogodnak híjsz?Maradt vón inkább demokrácia helyett a Népköztársaság , legalább ezt a szart becenzúráznák, a cigány dógozna ,segély nem lenne, a tanárt nem vernék, mert a gyogyóba lenne másik iskolába a tetvedékek, nem lenne ilyen qrva nagy liberalizmus ,nem vonulgatnának a buzik, cigányok, zsidók, a mazsihisz befogná a pofáját, mert a komcsik legább ateisták. Amúgy meg nemvagyok kommunista,de legalább nem lenne ilyen qrva nagy kapitalizmus ,nem lenne zsidrópaiunió ahonnan csak német szemet kapunk.Na ennyit a komcsikről akármennyire utálom az ideológiájukat, legalább vmiben egyetértek velük.Jobb lenne mennél te is a gyárba dógozni, köcsög legalább vmi hasznod lenne rohagyj meg! Éljen VONA GÁBOR! Meg minden normális magyar politikus..A többi populista megélhetési fasz meg forduljon fel veled eggyütt!!

Névtelen írta...

Már elnézést a trágár beszédért és a helyesírási hibákért ,de az ideg belémjön ha ilyeneket olvasok, látok és léteznek ilyen ökrök mint ez a díszfasz itten, aki überzsidóskodik mert, azthiszi magáról, ő a messiás és megváltja majd az egész világot az idióta baromságaival..

Névtelen írta...

Molnár F. Árpád

Sok mindent olvastam már, de keveseknek sikerült ily tömény kifejezniük Hazájuk iránt érzett utálatát.
Azt hiszem itt Vona Gábor csak ürügy.

Nagy kedvem lenne irományodat sorról-sorra cáfolni, de felfordult tőle a gyomrom. Mivel szó nélkül sem hagyhatom, két gondolatodat venném csak elő.

„Az idős, nyugdíjas cigányasszony alázatát, amellyel még sem harag, sem düh, sem gyűlölet, semmi ki nem mutatható, csak a csodálkozás és az értetlenség”
Hát igen! Kívánom neked, hogy találkozz ezzel a nyugdíjas cigány asszonnyal -- aki mellesleg nem tudom, hogy mitől lett nyugdíjas, hiszen valószínűleg a büdös életben nem dolgozott, és nem fizetett egy fillér társadalombiztosítást sem – szóval találkozol ezzel az alázatos asszonnyal mondjuk éjjel, egy sötét utcában. Vagy lehet, hogy fényes nappal, teljesen mindegy. Ő nem lesz egyedül, mindig csapatban járnak. És remélem azt is, hogy megtetszel nekik. Na, ekkor nem cserélnék veled.
Mert tudod, én nagyon nem szeretem a darazsakat. De nem azért, mert sárga-fekete csíkos a segge! De nem ám! Hanem azért mert szúr!!! Így vagyok a cigányokkal is. Vannak cigány ismerőseim, akikkel jól elvagyok. De a NAGY TÖBBSÉG SZÚR!!!
Ha nem tetszik a darázs, mint példa, mondhatok tücsköt is! Mostanában úgyis divatba jöttek, és szaporodnak ész nélkül. De csak mert szaporítják őket.

Ébresztő jó(?)ember! Hol élsz???

A másik gondolatod:
„Megkaptuk Jézust a zsidót, Gandhit a cigányt, Luthert a sátánt, és Kálvint, az emberi faj első gyilkosát.”

Szegény szerencsétlen, gyökértelen te. (Hacsak gyökereid nem kötnek más nemzethez...)
Ha nem csak azt szajkóznád, amit másoktól hallasz, hanem használnád a fejed (arra amire való: gondolkodásra!) tudnád, hogy Jézus sohasem volt zsidó, Gandhi indiai volt, nem cigány (a cigányok csak szeretnék, ha India lenne az őshazájuk, de nem így van! Olvass utána egy kicsit!)
Ezek után Luther és Kálvin minősítése már téged minősít!

Légy jó, és dugul el. Nem kellene még jobban lejáratnod magad.

A véleményemet mindig vállalom. De most nem írom alá, mert ilyen emberrel(?) nem szívesen kerülnék még egyszer kapcsolatba. ITT ez volt az első és az utolsó látogatásom. Ha akarsz tőlem valamit, találj meg az IP címem alapján.

Névtelen írta...

te egy akkora fasz vagy, mint a haz. Enny baromsagot mar regen olvastam. Egyszeru vagy mint egy faek. Szerintem takarodj ki az orszagunkbol, mert megfejellek mint kezdo vakond a kerti csapot. Gabor negyjabol az egyetlen, aki a MAGYARSAGERT tesz valamit. Remelem gyenge kepessegeddel el tudod azert olvasni, hogy ekezetek nelkul irtam. Ennek a faszszopo blognak a hire meg finnorszagba is eljutott, nem birtam ki, hogy ne irjak neked. Akkora paraszt vagy, hogy bicskaval eszed a fagyit, ertesz te egyeltalan valamihez? Szerintem nem, de ha hazamegyek egyhez biztos fogsz: Torott kezzel veres orrot torolni......
Dogolj meg te buzi zsido fasz....

Névtelen írta...

Nagyon jó, köszönet érte!
Az ilyen blogok (?) szerzői nagyon sokat tesznek azért, hogy "az inga visszalendüljön" - minél hamarabb és minél nagyobb lendülettel...
Viszonylag nyugodt ember vagyok, de ennyi fröcsögés láttán kinyílik a bicska a zsebemben. Hidd el, nagyon sokan így vannak ezzel!
Hogy ez mihez vezet? Szúrni fogok (fogunk) ezzel a bicsakkal? Nem, á, dehogy. Nem vagyunk gyilkosok. :-)
Viszont nem is fogunk tenni semmit annak érdekében, hogy csökkentsük a becsapódás erejét, ha majd az az inga elindul egyszer visszafelé...
Méla megnyugvással konstatáljuk majd, hogy mindenki azt eszi, amit főzött... :-)

Névtelen írta...

Azt nem értem ha Vona és a gárda fajgyülölő, akkor miért pakoltak vállvetve romákkal homokzsákokat a gátakon? Ön miért nem volt ott és az önhöz hasonló gondolkodású nagy létszámú polgárokat sem láttam segíten az árvízvédelemnél.

Névtelen írta...

Te újságírónak mered nevezni magad??
Szánalmas vagy! ilyen csúnyán beszélni, ráadásul hazugságokat...
miket össze nem hordasz, pedig ha lenne egy csöpp eszed beláthatnád Vona Gábornak igaza van!
Majd ha a cigányok kitapossák a beled egy kis pénz miatt, vagy sorozatosan betörnek hozzád rinyálhatsz a rendőröknek nem tesznek semmit...

Névtelen írta...

Az a homokzsákpakolás csak szar fasiszta marketing volt. A Magyar Gárda valódi céljairól itt olvashatsz: http://magyarjovo.blogspot.com

Névtelen írta...

kedves akárki is vagy ... mert újságíró vagy esetleg inteligens ember biztosan nem, ahogyan az a "cikk"-bõl is látszik. Magyar sem, de még embernek is csak nagyon keservesen jellemezhetõ. Kérlek utazz haza, abba az országba, ami az ideológiádnak megfelel, és lehetõleg ne is gyere vissza, mert az ilyen kétlábon járó fatuskóbol mint te, épp elég van szegény hazánkban. Tagadd le hogy Magyar állampolgárságú vagy, és felejtsd el még a nyelvet is. Mindazonáltal, ahogy elnézem, inkább kell neked félve az utcára lépned, sokkal jobban mint eddig bármikor.

Névtelen írta...

kripli

Névtelen írta...

Kanada
Malmö
Strassbourg
India
Banglades
Tel-aviv

Tessék,el lehet menni!

Névtelen írta...

Molnár F. Árpád, te szegény szerencsétlen!

Egy ilyen szánalmas, ideggyenge neuraszténiás, cionáci favédő gyermeteg lélek, mint amilyen te vagy, miért nem a pszichiáterének jelent minden órában.
Amit te művelsz az kútmérgezés.
A mentálhigiénia a te eseteben csak igen távoli vágyálom lehet.

A cirkalmas affektálásba hajló stilusod egyértelmüen egy ideggyengére vall.
Trágárságod a kétségbeesett frigid nők trágárságára emlékeztet.
Fajvédő örjöngésed megvetném, ha idegbetegséged miatt nem szánnálak.

Névtelen írta...

Szegény narkós elmebeteg ez gyalázza a magyart.

Névtelen írta...

Felháborító tönkre teszik a mocskos zsidók a cigányokkal karöltve az országot. Forradalmat akarnak Európa közepén. Menjenek a picsába Izraelbe. Natkós mocskos fattyú.

Névtelen írta...

ha a hülyeségtől nőni lehetne,már ülve nyalhatnád a holdat.remélem ez a sok gyűlölet,fröcsögés meghozza az eredményét,és hamarosan megdöglesz!!!!haha
az akar kioktatni,aki valóban gyűlölködő????aki kirekesztő???ez mind te vagy bunkó!
olyan magasan áll fölötted a Vona Gábor,hogy a nevét se merjed szádra venni!!!!!

Névtelen írta...

Valahogy szégyellem, hogy egy nyelvet beszélek ezzel az undorító mocskos tetves zsidóval. Mit keres ez a gázkamratöltelék a mi országunkban ? Miért nem vitték el hollókosztra a nagyszüleit, hogy meg se születhessen ? Remélem felismer valaki az utcán és fel is mossa veled.

Névtelen írta...

molnaref...szornyu, szerencsetlen, idiota, beteg, pszichopata, veszelyes alak-alak, az embertol messze van, ha 80-100 eve eltel volna, meg kunbela elvtarsnak sem feleltel volna meg....pedig megfelelesi kenyszer az van benned, vajon kinek? Magadtol elsz Magyarorszagon vagy megkertek ra? Fogadott vagy fogadatlan prokator/provokatorkent? Na de mind1. Mindenesetre csokoltatom, ki egy ilyen alaknak ujsagiro diplomat adott (ha van egyaltalan) es azt a szakmai szervezetet is, ahova esetleg tartozol es meg nem akartak kizarni. Remelem, veszi valaki a faradtsagot es feljelent, ha Magyarorszgon elnek, holnap megtennem.

Névtelen írta...

Kedves, azaz inkább Tetves Hazaáruló!
Ha ennyire megingathatatlan a véleményed cigány ügyben, gyere csak, beköltöztetlek közéjük! Egy hónap múlva- ha élsz még- visszamegyek érted, és megkérdezlek, hogyan is látod a dolgokat...
Állampolgár

Névtelen írta...

Hajrá Molnár F. Árpád, örülök hogy valaki végre kimondja amit ki kell, a náci köcsögök dühén lemérheted mennyire jót mondasz! Rájuk se hederíts ez mind pszichopata kórtani eset!

Névtelen írta...

A fizimiskád egyértelműen egy degenerálté.
Erről ugyan nem tehetsz, de mielőtt az internet nyilvánosságát kihasználva ostobaságokat kezdesz írni és böfögni, jó lenne, ha megismerkednél a magyar nyelv alapvető szabályaival.
Szánalmas affektálásod hányingert kelt minden normális emberben. Valószínűleg egy frusztrált köcsög vagy és személyiségedet emelett még sok más defektus is terheli.
Logikátlan, kusza soraid pedig felvetik a gyanúját, hogy (sok egyéb mellett)a legelemibb mentális és kognitív funkciókkal is súlyos problémák vannak.
A magadféle retardált kis pöcsök ha boldogok akarnak lenni, általában a saját tenyerükbe kakálnak, szétkenik a szart csoffadt testükön és úgy onanizálnak... Mikor persze csillapodik a roham, mélységesen elszégyenlik magukat, és hogy a visszamaradott elméjükben indukálódó kognitív disszonanciát enyhítsék, hát elkezdik rágni, köpködni, gyalázni mindazt, ami szép és jó, nemzeti és magyar...
Kezeltesd magad, amíg nem késő. Te szerencsétlen beteg...

Névtelen írta...

Te szerencsétlen,neked kellene félni.Össze-vissza beszélsz.Amugy,ha egy agyfürkész megnézné a fényképedet biztos ,hogy valamilyen elmebeteg képzödménynek gondolna.Nem adok neked pár hónapot és valaki biztos megtalál.Remélem.

Névtelen írta...

Konkrétan a paranoid skizofrénia jellegzetességeit lehet megfigyelni molnárfarpad-on

Összevissza ír mindenféléről 0 azaz NULLA háttértudás nélkül, és gyártja a lila ködös összeesküvéselméleteket.

Névtelen írta...

hát, lehet a normális hazafit mocskolni, ettől nem lesz jobb senkinek, meg kéne oldani a cigánykérdést ! van romaügyi miniszter, dehát nem a feladatát végzi... ez védi őket, nem a dunába löveti... ettől a baromságtól felfordul a hazafias emberek gyomra, aki meg helyesli, szintén mehet a süllyesztőbe... " Vesszen ki idegen, ki áruló, ki gyáva ! és büszkék leszünk, meglásd, a szép Magyar Hazánkra ! "

Névtelen írta...

ha még valaki nem tudná:
molnarfarpad@gmail.com;azoknezo@citromail.hu(aki tud még,egészítse ki a listát!)
6000Kecskemét,Reptéri u.15/b
30/919-6386;76/320-450

Névtelen írta...

Molnár F(aszfej) Árpád!
Ha valami nem tetszik,el lehet innen menni,de jó messzire!!!!!!

Névtelen írta...

Molnár F. Árpád nem fél tőletek. Ő ugyanis névvel, címmel, arccal, hanggal felvállalja azt, amit állít, amit mond. Nem úgy, mint az itt megjelent fröcsögő névtelen fasiszta primitív disznók, akik se arcukat, se nevüket, semmit nem mertek vállalni a véleményük mellé. Ezáltal a véleményük pontosan ennyit is ér: SEMMIT. Azért tagoltam több mondatra amit írtam, hogy még az egészen. Hülyék. Is. Megértsék. Hajrá Molnár F. Árpád, az igazság a TE oldaladon áll, ne engedd hogy a fasiszta disznók nyomást gyakoroljanak rád!

Névtelen írta...

újra működik a kuruc!!!
na lehervadt a mosoly?
antifas(z)is(z)ták!

Névtelen írta...

Hol vannak ilyenkor a hekkerek?Miért nem takarítják le innen ezt a mocsok metélt gazembert?

Névtelen írta...

Éljen Vona Gábor!
Le a cigánybűnözéssel!

johndoe2285 írta...

Te elmebeteg fasz!Szívből kívánom neked hogy húzzanak le a cigányok egy csomószor, verjenek meg azért mert te rájuk néztél vagy elmentél mellettük, lopják el az értékeidet tegyék tönkre az életedet és uralkodjon el rajtad a magatehetetlenség érzése hogy nem tudsz csinálni semmit.Ha szólsz a rendőröknek, ők nem segítenek neked.Ha megvéded magad, aznap este már benne leszel a tévében mint egy mocskos rasszista.Akiket te annyira utálsz.Majd ha ezek mind megtörténnek veled, utána gondolkodj el azon hogy mi az amit te annyira védsz.Írásodból egyébként kiderül hogy elég alacsony értelmi képességekkel rendelkezel.Vizsgáltasd ki magad te fasszopó gyökér.

johndoe2285 írta...

Fajüldözésről beszélsz és lefasisztázod azokat akik fel merik emelni a hangjukat egy létező és elég súlyos probléma ellen.Hol olvasol te olyanokat hogy Vona Gábor, a jobbik, a Magyar Gárda utálja a kínaiakat, a négereket?Elárulom neked hogy sehol.Akkor meg milyen fajüldözésről beszélsz te genetikai nyomorék?Egy kicsit tájékozódj is ne pedig csak a más okádék liberális fajvédők és politikusok által elhangzott mondatokat másold le.

Névtelen írta...

Kedves, tisztelt elek zsolt !
Tudni illik, mi nem vagyunk ilyen naplopó bagázs, akik tátott szájjal nézik, hogyan rabolják ki az országunkat... Épp ezért nincs időnk ilyen fasz helyekre regisztálni, csak azért, hogy a nevünk vállaljuk, adjuk az eszméinkhez... Névtelenül is összetartunk, hisz a cél közös, ( sokakkal ellentétben, akik inkább széthúznak itt az országon belül... ) és nem írogatunk unalmunkban baromságokat blog cím alatt... Amúgy, a fasizmust, meg a hungarizmust ne keverjük kérem, linkelek 1 szép oldalt, ahol a csürhe számára is érthetően van megfogalmazva a hungarizmus alapja, és a többi...

http://www.geocities.com/barikad88/hungarizmus.htm

Szóval nem kell fasisztázni, nincs semmi bajom a niggerekkel, meg a sárgákkal, mert nincsenek a közelben nem érzem a negatív hatásukat, nem érdekelnek. A zsidó-komcsi kormány viszont nagyban, közvetettül teszi tönkre kicsiny országunk; a cigányok kicsiben, de közvetlenül ( lásd : sikkasztások vagy rablás/gyilkosságok )
Köszönöm a megtisztelő figyelmet, remélem valami eljutott a szürkeállományokig...

Névtelen írta...

Amúgy utólag megszámolva, kb 4-5 pártoló hozzászólást találtam, a 43ból, ugye... az összefogás, és az irodalmunk aránya meglátszik, teljesen kézenfekvő...

Névtelen írta...

Molnárfárpád szerintem sem normális, a továbbiakban egy sort sem olvassunk tőle.

Hamarosan úgyis beáll nála a stupor, ezek a beteges képzelgések amiket leirt már a skizofrénia végső stádiumát jelzik.

Ja, és lehet, hogy ő a nácivadász blog írója, sőt, nagyon is valószínű.

Névtelen írta...

Mennyi "névtelen" "úriember"! Gerinc egyikbe se szorult! Csak gyalázkodtok a kommentekben, értelmes hozzászólás szál sem! Titeket is a tömeggyilkos für lajcsi bérelt fel?

A legutolsó kommenthez: Szóval akkor Molnár F. Árpád szerkeszti a nácivadászt ezek szerint? Tehát nem a gerinctelen Polgár Tamás által ártatlanul meggyanusított IBM-es Mohácsi Péter ezek szerint?

Bunkó hiéna disznók vagytok, seggfejek, seggarcú nácik segglyukában turkáló-vájkáló droidhadsereg, gondolkodni egyikőtök sem tud, az fix!

Névtelen írta...

Molnár F. Gábor!

Még több ilyen embernek kellene megszólalnia mint Ön! Ne törődjön a mocskolódó reakciókkal! Sokkal több a józan ember magyarországon (szándékosan kisbetűvel az árpádsávos gecik kedvéértXD), mint a szélsőjobb söpredék! Ők most azt hiszik, hogy idővel változni fog, de tévednek! Ez itt Európa! Itt ők semmit nem fognak felforgatni! De majd ha deportálják őket ázsiába, akkor talán ott létrehozhatják az antidemokratikus, diktatorikus Levédiájukat vagy valami szájbabaszott kis nagymagyar országukat, ahol törvénybe foglalják majd a kitömött turulmadárra való recskázást! üdv, fasszopók!

Névtelen írta...

Azt mondtam, hogy ne olvassuk többé az írásait, nem azt, hogy lőjük a dunába. NE csúsztassunk kérem!

Van egy olyan érzésem, hogy az utolsó 2 kommentet maga a bolond írta. Higgadj le szépen árpika. Szerencsétlen azt hiszi, ez bármit is számít.

Nézzük inkább meg azt a videót : semmi gusztustalanság és fröcsögés nincs benne, ellenben molnarfarpad förmedvényeivel...

http://www.youtube.com/watch?v=9rUFSo1ZKhA

Névtelen írta...

"tömeggyilkos für lajcsi?"

Lesheted a postaládádat árpika, megy a feljelentés régalmazásért. Fogsz te még diliflepniért könyörögni...

Névtelen írta...

"Az a homokzsákpakolás csak szar fasiszta marketing volt. A Magyar Gárda valódi céljairól itt olvashatsz: http://magyarjovo.blogspot.com"

Ezt a szart a WC-be húzd le kicsi rigó. Szar fasiszta marketing? Te nagyon okos, ott voltam és láttam. Se Gárdista se cigány nem vagyok csak egy független, házát féltő lakó. Ennyit rólad meg a hozzád hasonlóakról ;)

Névtelen írta...

Jah, hogy "névtelen" ott volt? Ilyen a magyar becsületes ember? Az ilyen névtelenül otthon az emeleteságyon kishitlerre faszcimbáló pattanásos középiskolások véleménye csak az oktatási rendszerünk sajnálatos szinvonalát tükrözi...

Névtelen írta...

Árpika, női néven én is tudok írni ám! :-)

De ettől még te megmaradsz egy paranoid bolond

Névtelen írta...

Ez a cikk a gyűlöletbeszéd eklatáns példája.
Ha ezt a stílust az USÁ-ban mívelnéd, már lógnál egy fán a patrióta szomszédaidnak köszönhetően.
Remélem hamarosan nálunk is beköszön valami Amerika...

Névtelen írta...

ÁRPIKA, melyik részt nem érted az alábbi mondaton? :

NAGYON HÜLYE VAGY

Névtelen írta...

Bar az usaban elek meg van nehany ismerosom Kecskemeten a regi idokbol. Ezert a gennyert fizetni fogsz te kisfiu. A cimed mar megvan....

TTT írta...

Nézd csak! Megtaláltad végülis azt a helyet ahová igazán való vagy!:) Had tapsoljalak meg te korcs.

Névtelen írta...

Itt az oldalad Árpi:
http://molnarf.sokoldal.hu

Névtelen írta...

Itt az oldalad Árpi:
http://molnarf.sokoldal.hu